Bu Blogda Ara

17.05.2011

Bilgisayar Mühendisliğine Giriş


Bilgisayar Mühendisliğine Giriş -Kollektif, Dr. Rifat Çölkesen(Editör)

Eser Adı:Bilgisayar Mühendisliğine Giriş
Yazar : Dr. Rifat Çölkesen(Editör)
Tür :Mühendislik, Bilgisayar
Yayınevi: Papatya
Sayfa : 272
Ek özellik:

Açıklama :
Bu kitabın amacı, "Bilgisayar Mühendisliği" kapsamına giren konulara ait temel bilgileri vermek ve bireye, öğretimi boyunca verilen dersler hakkında temel bilgileri / kavramları önceden kazandırmaktır. Böylece Bilgisayar Mühendisliği veya Bilimleri konusunda öğretim gören bireyler, hem meslekleri konusunda ön bilgiler ile donatılmış olacak hem de öğretim sürecinde hangi derste hangi konuların anlatılacağı hakkında bilgileri olacaktır.

Bu kitap, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Endüstri Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümleri için bilgisayar mühendisliği konuları hakkında referans niteliğindedir. Aynı zamanda, Bilgisayar Mühendisliği kavramlarına ve konularına hakim olmak, temel bilgilerini belirli referansa oturtmak isteyen meslek yüksek okullarının ilgili bölümleri için de bir başvuru kaynağıdır.

Yorum :
Tam adını yansıtan bir kitap. Giriş düzeyinde temel bilgiler içeren 12 bölümden oluşuyor. Bilgisayar Mühendisliği okuyan birinci sınıf öğrencileri için iyi bir kaynak.

Hiç yorum yok: